Cautare

64452 de rezultate pentru "exotique sarbatoreste 10 ani de existenta pe piata din romania" (4.22 secunde)
dfmone.wordpress.com / CALARASI-O istorie uitata De multe ori m-am intrebat ce ironie a destinului a facut sa ma nasc in Calarasi.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA. Romania dupa Razboiul din Ucraina:
FARCAS) Monsignorul Corrado Balducci (1923-2008) a fost unul dintre cei mai cunoscuti si mai respectati teologi italieni, membru al Curiei ("guvernului") de la Vatican, membru al Congregatiei pentru Evanghelizarea Popoarelor ("Propaganda Fide") si prieten personal al Papei Ioan Paul II.
Pretul carnii de porc ar putea creste cu apro-ximativ 5% in urmatoarele zile, pe fondul cererii mari de pe piata, este de parere un lider al Asociatiei Romane a Carnii (ARC), Mihai Visan.
Pentru anul 2007, tot mai multi specialisti sunt de parere ca masinile romanesti vor castiga in fata masinilor straine cumparate la mana a doua din strainatate.
Dinel Staicu vrea sa arunce pe piata peste 23 de milioane de euro din banii SIF pentru a rascumpara de pe bursa 10% din capitalul social al societatii. ... Brokerii spun ca, în general, societatile apeleaza la asemenea strategii în momentele de criza.
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Teatrul Odeon la 70 de ani In mijlocul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, un spatiu a prins viata si a primit o identitate aparte in constiinta bucurestenilor.
Cu fericitul prilej al zilei de nastere si al zilei onomastice a Majestatii Sale Regele Mihai al Romaniei, Palatul Elisabeta si-a deschis portile pe 19 noiembrie. Printre invitati s-a numarat si brandul Exotique, Furnizor al Casei Regale de peste 5 ani.
Muzeul National al Taranului Roman sarbatoreste Zilele Muzeului Taranului si va asteapta cu evenimente diverse si interesante, in perioada 18 - 20 septembrie 2020.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Compania farmaceutica FLORIS, cel mai mare producator de suplimente alimentare si vitamine din Israel a anuntat, la finele saptamanii, in cadrul unui eveniment organizat la hotel Sheraton din Bucuresti, lansarea pe piata din Romania a primelor 10 produse pe baza de extracte vegetale.
Romania se plaseaza pe primul loc intr-un top al celor mai profitabile 20 de state europene in ceea ce priveste profitul prognozat pentru urmatorii zece ani de pe urma tranzactiilor imobiliare, potrivit postului britanic de televiziune Channel 4.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
circule pe bulevardul Uranus, sa se poată plimba pe toate strazile din centrul vechi si sa isi parcheze masinile in prima parcare park&ride din Capitala. Toate au fost anuntate de primarul general, Sorin Oprescu, pentru 2011, insa niciunul din proiecte nu s-a finalizat.
Calendarul evenimentelor Bucuresti 555 ani : ... Evenimentele se vor desfasura in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si Centrul Vechi.
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
google-analytics.com